Menu
Your Cart

За нас:

Здравейте, любители на всички видове пернати домашни любимци!

  Нашата история започва през 1994 г., понеже имах щастието да живея дълги години в дъждовните гори на eкваториална Африка, които са дом на най-популярния вид говорящи папагали Жако . Любовта ми към този вид папагали  ме завладя изцяло и помогна да ги изуча в детайли по отношение хранителен режим , нрав и говорен потенциал .. 


Днес опита който натрупах в джунглитe на Африка ме издигна като номер едно развъждач на България за Африкански Сив Папагал - Жако! Професионализмът и най-вече обичта ни към животните, намериха своето естествено продължение в създаването на най-големият развъден център на Балканския полуостров!

                          

  Днес сътрудничим с Асоциации на развъждачите в Европа и с най-добрите развъдници за говорящи папагали в света, за да насърчаваме размножаването в специализирани центрове и опазваме дивите популации в природата.  Предлагаме Ви най-социализираните папагали, отгледани в екологично чиста, здравословна и щастлива среда.Родителските двойки са внимателно селектирани от нас повече от 25 години, а резултатите са невероятно красиви и умни бебета. Фермата ни има щастието да се радва на най-говорящите и забавни папагали сред Жаката в цяла България и в чужбина!

     Отгледани с много любов и професионализъм те са подготвени да заминат при новите си собственици!
Знаем колко време и усилия отнема грижата за домашен любимец и създадохме тази платформа, която да Ви подкрепя с всичко необходимо.

Директни вносители сме на най-висококачествените храни, аксесоари и продукти за птици на пазара на най-добри цени. Дългогодишният ни опит в отглеждането и развъждането, даде възможност да изпробваме различни фирми и да изберем най-добрите и ефективни продукти сред тях.


                  


  Споделяме този си опит с крайния клиент, защото обичаме птиците. Знаем, че те са част от Вашето семейство, затова се отнасяме изключително отговорно с любов и загриженост, да бъдат напълно здрави и отглеждани правилно, да Ви носят огромно щастие и безброй радостни мигове.

За да бъдете горди, информирани и щастливи стопани!