Menu
Your Cart

Полезни съвети RSS Feed

15 Sep Видове папагали
papagalite 99 13167
  По-долу са множеството различни видове папагали, които обикновено се държат като домашни любимци, организирани по размер.Големи папагалиНай-интелигентната и приказлива птица за домашни любимци - Афр..
15 Sep Преди получаването! Какво трябва да знаем ако сме решили да имаме домашен пернат любимец ?
papagalite 2 1735
Навярно всеки си задава подобни въпроси: Трябва ли да направя нещо преди да си купя папагал? Не искам да измъчвам птицата, ако я купя без достатъчно знания...и тнт. Придобиването на домашен любимец е ..
15 Sep Как да храня правилно папагала си?
papagalite 0 2278
 Правилното балансирано хранене на вашата птица е от съществено значение за нейното здраве и дълголетие .  Нашата препоръка е от самото начало да подходите правилно и преучите вашата птица да се храни..
03 Oct Хранене на папагали - 1 част.
papagalite 0 2504
Небалансиран или непълен хранителен режим е често срещан проблем при домашните птици и е сравнително честа причина за заболяване. Ние сме на мнение, че добрият режим за папагалите започва с формулиран..
03 Oct Няколко лесни рецепти за приготвяне на вкусни мъфини и хляб за Вашият любим папагал
papagalite 0 1096
Представяме Ви няколко лесни рецепти за приготвяне на вкусни мъфини и хляб за Вашият любим папагал.  Те са прекрасен  вариант за собствениците на птици, които понякога приготвят собствена храна за пап..
03 Aug Защо кълновете са толкова хранителни? Какво представляват? Как да ги предложите на Вашият папагал?
papagalite 0 2365
Какво представляват кълновете?Най-кратко казано това са растения в процес на растеж. Нищо по свежо и здравословно от това не можете да предложите на вашите папагали. Покълналите семена са начин да дад..
15 Sep Какво ни казват кръвните изследвания за папагалите?
papagalite 0 1831
Целта на настоящата статия е да запознае любителите на папагалите с някои факти, за които почти не се пише и говори, но те са потенциално опасни за живота и доброто развитие на нашите домашни любимци...
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)