Menu
Your Cart

Полезни съвети RSS Feed

15 Sep Видове папагали
papagalite 3835 19103
  По-долу са множеството различни видове папагали, които обикновено се държат като домашни любимци, организирани по размер.Големи папагалиНай-интелигентната и приказлива птица за домашни любимци - Афр..
15 Sep Преди получаването! Какво трябва да знаем ако сме решили да имаме домашен пернат любимец ?
papagalite 3007 7173
Навярно всеки си задава подобни въпроси: Трябва ли да направя нещо преди да си купя папагал? Не искам да измъчвам птицата, ако я купя без достатъчно знания...и тнт. Придобиването на домашен любимец е ..
03 Oct Няколко лесни рецепти за приготвяне на вкусни мъфини и хляб за Вашият любим папагал
papagalite 1013 3054
Представяме Ви няколко лесни рецепти за приготвяне на вкусни мъфини и хляб за Вашият любим папагал.  Те са прекрасен  вариант за собствениците на птици, които понякога приготвят собствена храна за пап..
15 Sep Как да храня правилно папагала си?
papagalite 738 4008
 Правилното балансирано хранене на вашата птица е от съществено значение за нейното здраве и дълголетие .  Нашата препоръка е от самото начало да подходите правилно и преучите вашата птица да се храни..
03 Oct Хранене на папагали - 1 част.
papagalite 595 4082
Небалансиран или непълен хранителен режим е често срещан проблем при домашните птици и е сравнително честа причина за заболяване. Ние сме на мнение, че добрият режим за папагалите започва с формулиран..
15 Sep Какво ни казват кръвните изследвания за папагалите?
papagalite 392 2872
Целта на настоящата статия е да запознае любителите на папагалите с някои факти, за които почти не се пише и говори, но те са потенциално опасни за живота и доброто развитие на нашите домашни любимци...
03 Aug Защо кълновете са толкова хранителни? Какво представляват? Как да ги предложите на Вашият папагал?
papagalite 255 3225
Какво представляват кълновете?Най-кратко казано това са растения в процес на растеж. Нищо по свежо и здравословно от това не можете да предложите на вашите папагали. Покълналите семена са начин да дад..
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)